Hallo,
Ik doe doe Kickboksen en krachtraining, Altijd als mij t shirt nat is van het zweet ruik ik sterke Ammoniak lucht. Tegen van Eiwitten die verbrand zijn. Is het nu zo dat het ALTIJD spiermassa is. Of kan het ook zijn dat het eiwitten zijn uitvoeding die worden gebruikt als brandstof? Kan het beiden zijn? Of kan het laatste niet?
Ik heb alles al geprobeert ik zit nu hoog in de koolydraten en nog hebt ik het (Ook met krachtraining of Hardlopen) Dus niet alleen met kickboksen. Ook al ik wat rustige train.
Ik ben 75 kilo, 1m70 lang. Ik zit nu op 3138 kcl waarvan 234gr eiwitten 366gr koolydraten en 70gr vet.
Dus ik eet iets boven mij onderhoud.
Ik heb dit al 2 jaar dat ik ammoniak lucht ruik na het trainen als me kleding nat is van de zweet. Verbrand ik nu altijd spiermassa? Of is het simpel weg gewoon overtollige eiwitten uitvoeding wat word omgezet in brandstof.
Ik heb hier over eerde een topic gestart maar werd niet echt op gereageerd
Ik maak me hier zorgen over hoop dat iemand me kan helpen.
Ik doe doe Kickboksen en krachtraining, Altijd als mij t shirt nat is van het zweet ruik ik sterke Ammoniak lucht. Tegen van Eiwitten die verbrand zijn. Is het nu zo dat het ALTIJD spiermassa is. Of kan het ook zijn dat het eiwitten zijn uitvoeding die worden gebruikt als brandstof? Kan het beiden zijn? Of kan het laatste niet?
Ik heb alles al geprobeert ik zit nu hoog in de koolydraten en nog hebt ik het (Ook met krachtraining of Hardlopen) Dus niet alleen met kickboksen. Ook al ik wat rustige train.
Ik ben 75 kilo, 1m70 lang. Ik zit nu op 3138 kcl waarvan 234gr eiwitten 366gr koolydraten en 70gr vet.
Dus ik eet iets boven mij onderhoud.
Ik heb dit al 2 jaar dat ik ammoniak lucht ruik na het trainen als me kleding nat is van de zweet. Verbrand ik nu altijd spiermassa? Of is het simpel weg gewoon overtollige eiwitten uitvoeding wat word omgezet in brandstof.
Ik heb hier over eerde een topic gestart maar werd niet echt op gereageerd
Ik maak me hier zorgen over hoop dat iemand me kan helpen.
Wat doe ik fout? ammoniak lucht
0 commentaires:
Enregistrer un commentaire