Dag forumleden,
Ik heb in mijn schema witte vis staan nou prima ik pak dan meestal kabeljauwfilet.
Maar nu komt het probleem ik krijg het niet zo makkelijk weg gegeten.
Terwijl ik eigenlijk wel z'n persoon ben die graag vis eet ik dacht misschien doe ik iets verkeerd.
Meestal doe ik marineren met bloem + ei + paneermeel en bak ik het met geurloze kokosolie.
Ik kan het nog maar net op eten op die manier de andere manier is kruiden met zout en peper.
Dan krijg ik het helemaal niet op gegeten totaal niet geen stukje van.
Weten iemand misschien een andere manier waar op ik het kan bereiden en makkelijk opgegeten krijg?
Mag wel lekker smaken want eet het met rijst en komkommer op.
Ik heb in mijn schema witte vis staan nou prima ik pak dan meestal kabeljauwfilet.
Maar nu komt het probleem ik krijg het niet zo makkelijk weg gegeten.
Terwijl ik eigenlijk wel z'n persoon ben die graag vis eet ik dacht misschien doe ik iets verkeerd.
Meestal doe ik marineren met bloem + ei + paneermeel en bak ik het met geurloze kokosolie.
Ik kan het nog maar net op eten op die manier de andere manier is kruiden met zout en peper.
Dan krijg ik het helemaal niet op gegeten totaal niet geen stukje van.
Weten iemand misschien een andere manier waar op ik het kan bereiden en makkelijk opgegeten krijg?
Mag wel lekker smaken want eet het met rijst en komkommer op.
Witte vis
0 commentaires:
Enregistrer un commentaire