Kenners,
Ik heb een berekening gemaakt voor een cut-schema en zou graag jullie mening kennen, alvorens ik begin aan het voedingsschema.
Ik heb de berekening gemaakt op 2 manieren: eenmaal met de standaard 35/40/25 verhouding en eenmaal met de berekening van 2.5x gewicht, 1x gewicht en rest koolhydraten.
Vraag 1: tussen welke waarden moeten de eiwitten liggen? 2 en 2,5g per kg gewicht? Of is dit een minimum? Hetzelfde voor de vetten.
Mijn twee berekeningen liggen toch wat ver uit elkaar vind ik. Welk volg ik het best? En welke waarden neem ik aan (zie vraag 1)?
Bedankt!
Ik heb een berekening gemaakt voor een cut-schema en zou graag jullie mening kennen, alvorens ik begin aan het voedingsschema.
Ik heb de berekening gemaakt op 2 manieren: eenmaal met de standaard 35/40/25 verhouding en eenmaal met de berekening van 2.5x gewicht, 1x gewicht en rest koolhydraten.
Vraag 1: tussen welke waarden moeten de eiwitten liggen? 2 en 2,5g per kg gewicht? Of is dit een minimum? Hetzelfde voor de vetten.
Mijn twee berekeningen liggen toch wat ver uit elkaar vind ik. Welk volg ik het best? En welke waarden neem ik aan (zie vraag 1)?
Bedankt!
Check berekening E/K/V verhouding
0 commentaires:
Enregistrer un commentaire